Zupy
- barszczyk czerwony (podawany z pasztecikiem lub krokietem)
- krem borowikowy (podawany z groszkiem ptysiowym)
- krem borowikowy (podawany z łazankami)
- krem z zielonego groszku (podawany z groszkiem ptysiowym)
- potrawka z drobiu
- potrawka z drobiu (podawana z pulpecikami)
- rosół domowy (podawany z makaronem lub z kołdunami)
- żurek z jajkiem
Dania gorące
- boeuf strogonow (podawany z pieczywem)
- bryzol drobiowy z ananasem i żurawiną
- de volaille z serem żółtym
- filet z kurczaka w sezamie
- flaczki drobiowe z duszonymi boczniakami
- flaki (podawane z pieczywem)
- gołąbki w sosie pomidorowym
- grillowana pierś z kurczaka
- kapusta młoda z koperkiem
- karkówka w sosie koperkowym
- kotleciki mielone nadziewane pieczarkami
- kotleciki z polędwiczek wieprzowych w sosie własnym
- kotlet mielony nadziewany pieczarkami
- kotlet schabowy
- kotlet stylowy
- krokiety mięsne z surówka
- kurczak pieczony porcje
- łosoś grillowany
- medalion z indyka
- pierogi z owocami z bitą śmietaną (dla dzieci)
- potrawka z kurczaka
- sznycel drobiowy
- udziec z kurczaka faszerowany warzywami julienne w śmietanowym sosie
- wieprzowina z burgundii z boczkiem, korniszonem, cebula i pomidorami
- zraz ze schabu w sosie myśliwskim
- zraziki wieprzowe nadziewane serem feta i suszonymi pomidorami
- żeberka w miodzie
- cielęcina pieczona w sosie własnym
- indyk po polsku
- krokiety z mięsem , pieczarka
- paszteciki z mięsem
- pierogi ruskie
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi z mięsem
- roladki schabowe nadziewane boczkiem i suszonymi pomidorami
- szynka wieprzowa w warzywach
- zrazy zawijane z piersi kurczaka
Dodatki
- frytki
- kluseczki francuskie
- kluski śląskie
- kopytka
- łódeczki ziemniaczane zapiekane
- młoda kapusta z koperkiem
- pieczywo ,masło
- pyzy ziemniaczane
- z dodatkami ćwikła ,musztarda, majonez
- ziemniaki pieczone
- ziemniaki pieczone w ziołach
- ziemniaki z wody
- ziemniaki z wody z koperkiem