Na zimno

Na zimno

Przekąski na zimno

  • babeczki z cukinią, oliwkami i brokułami
  • fileciki z dorsza pod kołderką z pora, kiszonych ogórków i rzodkiewki
  • galantynki drobiowe
  • jajka faszerowane tuńczykiem i pieczarkami
  • jajka z kremem pieczarkowym udekorowane nowalijkami
  • kanapeczki dekoracyjne
  • kapusta zasmażana
  • koreczki, tartinki, babeczki, półmisek przekąsek
  • kotleciki indycze z serem feta i żurawiną
  • łódeczki z wędzonym łososiem
  • marynaty
  • polędwiczki wieprzowe „colette” z pieczenia cielęcą i podgrzybkiem
  • smalec domowy
  • szparagi zawijane w szynce
  • śledzie w oleju z cebulka i ogórkiem kiszonym
  • śledzie w trzech smakach
  • tatar wołowy z cebulką , ogóreczkami

Półmiski mięs

  • indyk w maladze
  • nóżki wieprzowe
  • ozorki w galarecie
  • schab cielęcy w galarecie
  • schab nadziewany śliwką
  • schab po warszawsku

Ryby w galarecie

  • karp w galarecie
  • pstrąg w galarecie
  • sandacz faszerowany łososiem

Mięsa pieczone

  • boczek pieczony
  • karkówka pieczona
  • schab pieczony
  • schab pieczony ze śliwką

Pasztety

  • pasztet mięsny
  • pasztet z gęsi
  • pasztet z zająca
  • pasztet ze śliwką

 

Są to oczywiście jedynie propozycje. Jeżeli udało nam się zainteresować Państwa powyższą ofertą,
prosimy o kontakt w celu przedstawienia szczegółowych propozycji oraz zaprezentowania Sali.