Przekąski na zimno
- babeczki z cukinią, oliwkami i brokułami
- fileciki z dorsza pod kołderką z pora, kiszonych ogórków i rzodkiewki
- galantynki drobiowe
- jajka faszerowane tuńczykiem i pieczarkami
- jajka z kremem pieczarkowym udekorowane nowalijkami
- kanapeczki dekoracyjne
- kapusta zasmażana
- koreczki, tartinki, babeczki, półmisek przekąsek
- kotleciki indycze z serem feta i żurawiną
- łódeczki z wędzonym łososiem
- marynaty
- polędwiczki wieprzowe “colette” z pieczenia cielęcą i podgrzybkiem
- smalec domowy
- szparagi zawijane w szynce
- śledzie w oleju z cebulka i ogórkiem kiszonym
- śledzie w trzech smakach
- tatar wołowy z cebulką , ogóreczkami
Półmiski mięs
- indyk w maladze
- nóżki wieprzowe
- ozorki w galarecie
- schab cielęcy w galarecie
- schab nadziewany śliwką
- schab po warszawsku
Ryby w galarecie
- karp w galarecie
- pstrąg w galarecie
- sandacz faszerowany łososiem
Mięsa pieczone
- boczek pieczony
- karkówka pieczona
- schab pieczony
- schab pieczony ze śliwką
Pasztety
- pasztet mięsny
- pasztet z gęsi
- pasztet z zająca
- pasztet ze śliwką
Są to oczywiście jedynie propozycje. Jeżeli udało nam się zainteresować Państwa powyższą ofertą,
prosimy o kontakt w celu przedstawienia szczegółowych propozycji oraz zaprezentowania Sali.